Revista Herbalife

Oferind înlocuitori de masă, shake-uri proteice, suplimente și snack-bar-uri, Herbalife are o gamă de produse care vă ajută să vă mențineți sau să vă îmbunătățiți sănătatea. Produsele sunt, de asemenea, folosite pentru a gestiona greutatea și pentru a susține creșterea și recuperarea musculară. Compania oferă, de asemenea, produse nutriționale specializate care răspund nevoilor dietetice specifice…

Oferind înlocuitori de masă, shake-uri proteice, suplimente și snack-bar-uri, Herbalife are o gamă de produse care vă ajută să vă mențineți sau să vă îmbunătățiți sănătatea. Produsele sunt, de asemenea, folosite pentru a gestiona greutatea și pentru a susține creșterea și recuperarea musculară. Compania oferă, de asemenea, produse nutriționale specializate care răspund nevoilor dietetice specifice pentru diferite afecțiuni medicale și stiluri de viață, cum ar fi sănătatea inimii, bunăstarea digestivă, somnul și relaxarea și sprijinul imunitar.

Herbalife este o companie globală de nutriție și control al greutății cu peste 1,9 milioane de distribuitori independenți în întreaga lume. Produsele sale sunt vândute prin acești distribuitori, adesea chiar clienți care au fost instruiți și educați cu privire la sistemul Herbalife. Herbalife oferă o platformă pentru cei fideli care au dietă pentru a obține venituri cu normă parțială sau cu normă întreagă prin vânzarea și comercializarea produselor.

Gama de produse Herbalife include înlocuitori de masă, shake-uri proteice, suplimente, snack-bar-uri și produse nutriționale specializate. Inlocuitorii de masa sunt conceputi pentru a oferi un echilibru de proteine, carbohidrati, grasimi si vitamine si minerale. Sunt bogate în fibre și sărace în sodiu. De asemenea, oferă o sursă bună de antioxidanți. Compania oferă, de asemenea, remedii naturiste și pe bază de plante.

Printre cele mai populare produse Herbalife se numără shake-urile sale. Acestea sunt băuturi bogate în proteine și cu conținut scăzut de zahăr, care pot fi folosite pentru a înlocui una sau două mese pe zi. În funcție de produs, acestea pot conține până la 170 de calorii sau până la 500. Vin într-o varietate de arome și pot fi amestecate cu lapte, apă sau suc. Unele sunt potrivite și pentru vegani.

În ciuda beneficiilor pentru sănătate, shake-urile Herbalife pot fi scumpe în comparație cu produse similare. Cu toate acestea, se găsesc adesea la reducere la prețuri reduse și pot fi o opțiune accesibilă pentru cei cu buget redus. În plus, Herbalife este o afacere de familie cu o reputație de calitate și servicii pentru clienți.

Pe lângă gestionarea greutății, produsele Herbalife sunt folosite pentru recuperarea exercițiilor fizice și pentru îmbunătățirea nivelului de energie. Shake-urile bogate în proteine contribuie, de asemenea, la creșterea masei musculare și pot fi consumate înainte sau după antrenament pentru a preveni foamea și oboseala. Shake-urile sunt disponibile într-o mare varietate de arome, inclusiv cremă de vanilie, ciocolată fină și deliciu de căpșuni.

Utilizarea produselor Herbalife poate fi dificilă dacă alăptați sau sunteți însărcinată. Este important să consultați un medic înainte de a lua orice produs Herbalife. Există câteva ingrediente care pot dăuna copilului tău nenăscut.

În literatură au fost publicate mai multe cazuri de leziuni hepatice asociate cu produsele Herbalife de slăbit. Debutul a fost de obicei după 2 până la 12 luni, de obicei cu un model hepatocelular de creșteri enzimatice (ALT de 4-50 de ori limita superioară a fosfatazei normale și alcaline de 1,1-6,5 ori limita superioară a normalului) și unele cazuri cu icter. Majoritatea cazurilor au fost de severitate uşoară până la moderată, iar cele mai multe se rezolvă odată cu întreruperea administrării preparatelor Herbalife. Au fost raportate unele cazuri de progresie spre insuficiență hepatică și ciroză.

Tags:

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started